Informatie cursussen

Uw inschrijving voor een cursus is pas definitief als het aanmeldformulier volledig is ingevuld, ondertekend en ingeleverd, waarna u een bevestiging van ons ontvangt. Inschrijving vindt plaats op volgorde van aanmelding, dus wees op tijd! 

Voor alle cursussen geldt natuurlijk: bij voldoende deelname.

Betalen
Over de betaling van de cursus het volgende:

  • Bij aanmelding vult u een machtiging in, zodat het cursusgeld automatisch van uw bank- of girorekening kan worden afgeschreven.
  • Deze automatische incasso betreft alleen het cursusgeld.
  • Eventuele materiaalkosten dient u in overleg met de docent te voldoen.

Voorwaarden

  • Uw aanmelding is een intentieverklaring voor deelname aan de gehele duur van de cursus van uw keuze.
  • Afmelding is alleen mogelijk tot 3 weken voor de start van de cursus. Na die periode tot aan de start van de cursus wordt de helft van het cursusgeld in rekening gebracht.
  • Na de start van de cursus is tussentijdse uitschrijving niet mogelijk. Er is geen restitutie van het cursusgeld. De enige uitzondering wordt gemaakt in geval van verhuizing buiten de regio of bij langdurige ziekte of ongeval. Dit dient schriftelijk aan de organisatie te worden medegedeeld.
  • Er is ook geen restitutie van het cursusgeld bij absentie vanwege korte ziekte of vakantie.
  • De inschrijvingen vervallen aan het eind van de cursus. Voor deelname aan een nieuwe of vervolgcursus moet opnieuw worden ingeschreven.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Visie van Dorpshuis Het Trefpunt

Dorpshuis Het Trefpunt is een sociaal cultureel centrum dat actieve verbinding met Marken nastreeft. Het proactieve bestuur en haar commissies organiseren diverse evenementen, cursussen en activiteiten.

 

Contact

Telefoon : +31299601279
Kerkbuurt 90
1156 BM Marken
info@trefpuntmarken.nl
www.trefpuntmarken.nl
KVK-nummer : 37116624
RSIN : 815383903
IBAN : NL25 RABO 0310 7358 07

ANBI

Wij hebben de ANBI-status sinds 1-1-2014

Evenementen Kalender

JB Cookies