De afgelopen maanden is er hard gewerkt om de Rustruimte in Het Trefpunt een metamorfose te geven. Door een mooie samenwerking tussen de vrijwilligers van ons dorpshuis, de RegioBank en lokale Marker ondernemers (Arnold Uithuisje Timmerwerken, Soulmade Label, Bernice Perk Uitvaartbegeleiding, Schildersbedrijf Vlasbloem en Installatiebedrijf Zeeman Marken), is de ruimte nu compleet anno 2022 ingericht. Een smaakvol design, dat rust, netheid en warmte uitstraalt. De wand is gemaakt van ‘wood-upp’ materiaal, wat zorgt voor een goede akoestiek wanneer er door de jeugdleden van Muziekvereniging Juliana wordt geoefend.

Multifunctioneel
De ruimte kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Vanzelfsprekend blijft de ruimte in gebruik als ruimte voor een opbaring van een overleden dierbare. Daarnaast kan de ruimte ook worden gebruikt als een plek waar je met vrienden of vriendinnen bijvoorbeeld een high tea of high wine kunt organiseren. Zoals gezegd blijft Muziekvereniging Juliana hier ook oefenen.

Open voor nieuwe naamgeving
We stellen ons open voor suggesties voor een nieuwe naam van de vernieuwde, multifunctionele ruimte. Heb jij een suggestie? Reageer onder dit bericht of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Reacties ontvangen we graag vóór 1 mei 2022, waarna de bekendmaking van onze mooie ruimte zal volgen.

Graag tot ziens in Het Trefpunt!

 Rustruimte voor.jpg         Rustruimte na.jpg