Mededelingen van het bestuur:

Voorzitter

Enige tijd geleden heeft  Agnes Boes-Kouwenoord bekend gemaakt na 26 jaar te willen stoppen als voorzitter van het Trefpunt. Inmiddels is een opvolger gevonden. 
Per 1 juli a.s. neemt Richard de Weijze het stokje over. 

Richard is een geboren en getogen Marker. Hij heeft in het verleden verschillende vrijwillige functies uitgeoefend bij onder andere SV Marken en in Marken voor haar Markers. In het dagelijks leven is hij zakelijk directeur bij onze overburen van de voetbalclub FC Volendam. Agnes zal Richard de komende maanden meenemen in het reilen en zeilen van het voorzitterschap.

Wij zijn blij dat Richard de volgende stap naar de toekomst van het Trefpunt wil zetten. Het huidige bestuur heeft hier veel voorwerk voor verricht. Helaas gooide Corona voor veel activiteiten roet in het eten tijdens 2020 en 2021.

Richard is ambitieus en ziet kansen om het Trefpunt, met hopelijk het einde van de Corona-periode in zicht,  opnieuw weer tot het middelpunt van sociaal/cultureel Marken te maken.

Het bestuur heet Richard van harte welkom!

Fitness

Door omstandigheden is de komst van een ultramodern airco-ventilatiesysteem helaas vertraagd. Met dit apparaat  voldoet de Fitnessruimte aan alle te stellen eisen. Om toch voorbereid te zijn op een warme zomer zijn er nu al tijdelijke airco’s geplaatst, zodat iedereen  ‘ koel’  kan blijven fitnessen.
We hopen dat het nieuwe systeem in (het begin van) de herfst kan worden geplaatst!

3 juni 2021

 

 

Corona-update 18 mei 2021

Gebouw
De laatste verruimingen van het beleid hebben invloed op de activiteiten binnen in het Trefpunt. Het gebouw mag bijvoorbeeld weer open voor muziek of toneellessen.
Verhuur van ruimtes is weer beperkt mogelijk maar het organiseren van grote evenementen is voorlopig nog uitgesloten voor het Trefpunt. Wij hopen toch later in de zomermaanden onze deuren weer te openen. We houden u op de hoogte.

Maatschappelijke functie
Onze sociaal maatschappelijke functie blijft zo goed als mogelijk gewoon doorlopen; dat betekent dat de fysiogroep en de diëtiste hun spreekuren laten doorlopen.
Ook is het Trefpunt beperkt open voor vergaderingen, natuurlijk alles binnen de RIVM-richtlijnen (max. 30 personen en 1,5 m afstand).

Fitness binnen:
Eindelijk, vanaf 19 mei om 09.00 uur gaan de deuren van de fitness weer open. Er mogen maximaal 8 personen binnen zijn en de voorschriften van de RIVM blijven gelden zoals: vooraf handen ontsmetten, apparaten na gebruik ontsmetten en bij lopen is een mondkapje verplicht. Vooraf per telefoon opgeven als je wil komen voor de begeleidingslessen en voor de vrije fitness is er overdag een intekenboek als je wil fitnessen. Onze leden zijn al geinformeerd. Dus, bel of app een van onze fitnessinstructeurs om je op te geven. Ook nieuwe leden zijn natuurlijk welkom.

Vrijwilligers
We zoeken nog nieuwe vrijwilligers; als straks de deuren weer opengaan willen wij natuurlijk alles weer op orde hebben en iedereen weer gastvrij ontvangen. Mensen die vrijwilligerswerk doen hebben meer plezier, zijn vaker gezonder en staan sterker in het leven en u levert als vrijwilliger een belangrijke bijdrage aan de maatschappij.
Meld je aan bij 1 van de bestuursleden.

We hopen jullie spoedig weer te zien. #samensterk #blijfgezond 🍀

Met vriendelijke groet,
Bestuur Dorpshuis Het Trefpunt