breg

BRIDGECLUB "DE BREG"

 

 

 

 

 

 

 

Marken, augustus 2019

Beste liefhebber van gezellig bridgen,

Dit jaar organiseren wij voor de 25e keer een bridge-kroegentocht op ons mooie eiland en wij nodigen u hierbij dan ook van harte uit om mee te doen aan deze jubileum-editie. Zoals altijd is de start in Dorpshuis HET TREFPUNT.

De kroegentocht vindt plaats op zaterdag 7 september 2019. Start 10.00 uur.
De kosten bedragen Euro 45,00 per paar. Dit is inclusief de lunch in een van de deelnemende locaties. Bij aanmelding op 7 september –vanaf 09.00 uur- trakteren wij u op een kop koffie/thee met cake.

Jaap Schipper, onze dupliceermachine van “vleesch en bloed”, vond dit een mooi moment om voor de laatste keer deze arbeidsintensieve taak op zich te nemen. Hij zal er weer voor zorgen dat de spellen voor alle niveaus biedbaar zijn.

 

Parkeren:

Bij aankomst op Marken laat u het dorp links liggen en blijft u rechtdoor rijden. Na en paar honderd meter vindt u het Sportcomplex van S.V. Marken aan uw rechterhand waar u gratis kunt parkeren. Alle inrijverboden die u op Marken tegenkomt kunt u negeren! Mocht hier geen plaats meer zijn dan kunt u op de algemene parkeerplaats van Marken parkeren, alwaar de kosten voor eigen rekening zijn.

 

U kunt zich voor de kroegentocht bij voorkeur aanmelden via e-mailDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mocht dat niet tot de mogelijkheden behoren dan kunt u zich ook aanmelden via telefoonnummer 06-30218210 (René van der Pluym).

 

Aanmeldingen graag zo spoedig mogelijk onder vermelding van uw naam en van uw partner, volledig adres, e-mailadres en (heel belangrijk) uw telefoonnummer.

Vergeet u niet uw NBB-lidnummers te vermelden? Dit in verband met het toekennen van behaalde meesterpunten.

Na ontvangst van uw aanmelding zult u een bevestiging van inschrijving ontvangen alsmede het verzoek om het inschrijfgeld te voldoen.

Wij hebben er zin in, u ook?

 

Met vriendelijke groet,

Bridgeclub “De Breg”