Het Trefpunt. Al jaren een plek van samenkomst voor alle Markers en iedereen die ook maar iets met Marken te maken heeft. Een plek waar je trouwt, feest, danst, rouwt, informatie verkrijgt, sport, toneel speelt, muziek maakt en tal van andere activiteiten onderneemt.
Dit kunnen we doen vanwege alle mogelijkheden die ons multifunctionele, moderne dorpshuis te bieden heeft. Maar misschien nog wel belangrijker en we zouden bijna vergeten dat het Trefpunt louter op vrijwilligers draait, die zich met hart en ziel inzetten om ons Trefpunt in stand te houden.

Toch is dit geen vanzelfsprekendheid. De maatschappij is aan het veranderen, onze vrijwilligers worden ouder en willen graag het stokje overdragen aan anderen.
Een aantal van onze medewerkers wil in de zomer van 2018 graag stoppen als vrijwilliger.

Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers die hun bijdrage willen leveren. Dit hoeft helemaal niet veel tijd te kosten, alle hulp is welkom. De toekomst van ons Trefpunt is er ontzettend mee geholpen.
Met name doen wij een beroep op de jongeren van Marken. Vergeet niet, dat iedere vorm van vrijwilligerswerk (ook bij het Trefpunt) heel goed staat op je cv. Denk ook aan mogelijkheid van een afstudeerstage of om naast je opleiding (vb. communicatie) het geleerde gelijk in praktijk te brengen.
Daarnaast, het Trefpunt is een erkend sociaal en cultureel centrum met de ANBI-status.

Op dit moment zijn wij met name op zoek naar vrijwilligers voor de volgende activiteiten:

• gastheer/gastvrouw die achter de bar in de hal wil staan, ochtend, middag of in de avond. (aanspreekpunt zijn, gasten ontvangen, koffie/thee verzorgen etc.);

• (financiële) cursusadministratie; contact met docenten; organiseren van cursussen;

• op maandagochtend schoonmakers (m/v), in een drie/vier wekelijks rooster; hiervoor is een kleine onkostenvergoeding per uur geregeld;

• public relations (p.r.) en communicatie in algemene zin;
• beheerder/conciërge voor o.a. het klaarzetten van de stoel/tafels, toezicht op gang van zaken in Trefpunt, opruimen, signaleren van onderhoud, etc.

Je kunt vragen stellen aan maar je kunt je ook direct aanmelden bij onderstaande contactpersonen of via het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agnes Boes, tel. 06-22849214
Aris Uithuisje, tel. 06-53807558
Jolanda Zeeman, tel. 06-44448962
Jongejaap Commandeur, tel. 06-30989378

Namens ons en alle Markers alvast veel dank!
Bestuur Dorpshuis Het Trefpunt